Over het Centrum

Over het Centrum voor Levensvragen 

Het Centrum voor Levensvragen regio West-Brabant en Tholen is een samenwerkingsverband van professionele geestelijk verzorgers die ondersteuning bieden op het terrein van zingeving, levensvragen en spiritualiteit. Als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis, eenzaamheid of ziekte kan dit diepgaande vragen of twijfels oproepen. Wij zijn een schakel tussen uw vragen en de begeleiders en organisaties die u hierbij kunnen helpen. Iedereen kan passende geestelijke verzorging krijgen, welke levensovertuiging u ook heeft.

Ook voor zorgverleners 

Naast individuele begeleiding bieden wij ook ondersteuning aan professionals en vrijwilligers in de zorg- en hulpverlening. Zo organiseren wij scholingen en kunnen wij voorlichting geven over geestelijke verzorging. Daarnaast zijn er geestelijk verzorgers beschikbaar voor deelname aan multidisciplinair overleg. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Organisatie

Coördinator van het Centrum voor Levensvragen regio West-Brabant en Tholen is Ninke Schrier. Zij is te bereiken via n.vandenberge@bravis.nl of 06-51068517. Het Centrum voor Levensvragen is onderdeel van het Netwerk Palliatieve Zorg Roosendaal – Bergen op Zoom – Tholen en wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet en bijdrage van haar netwerkleden.