Geestelijke begeleiding in coronatijd

Geestelijke begeleiding in coronatijd

Het coronavirus heeft veel losgemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen is er in meer of mindere mate door geraakt. Misschien leeft u al maanden in isolement. Misschien heeft u een dierbare verloren of bent u zelf ernstig ziek geweest. Misschien worstelt u met vragen en voelt u zich onzeker, machteloos of verdrietig.  Een gesprek met een geestelijk verzorger kan dan helpen.

Door het coronavirus zijn er enige tijd geen huisbezoeken mogelijk geweest. Wij zijn blij te kunnen melden dat dit vanaf deze maand weer is toegestaan, mits alle betrokkenen klachtenvrij zijn. Wij volgen hierbij de algemene richtlijnen van het RIVM en aanvullende richtlijnen van de VGVZ, beroepsvereniging van geestelijk verzorgers. Valt u in een kwetsbare doelgroep en/of voelt u zich niet prettig bij een huisbezoek, dan is telefonische begeleiding door een geestelijk verzorger ook nog steeds mogelijk. Lees meer over geestelijke ondersteuning op de pagina Begeleiding.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00.

Ninke Schrier, coördinator.