Houvast in tijden van crisis

Geestelijk verzorger Beatrijs Hofland in gesprek met een cliënte. © Nick Franken

Houvast in tijden van crisis

“Corona maakt ineens alles in het leven onzeker. Maar ook zonder virus snakken we in persoonlijke crises naar zingeving en houvast. Gelukkig is daar de geestelijk verzorger.”

Vrijdag 3 april 2020 verscheen het artikel “Crisis? Gelukkig is daar de geestelijk verzorger” in BN de Stem. Een mooi artikel over geestelijke verzorging en ons regionale Centrum voor Levensvragen. Voor dit artikel ben ik als coördinator samen met Beatrijs Hofland geïnterviewd door Franka van der Rijt. Beatrijs is geestelijk verzorger bij Groenhuysen, Zingeving op de kaart en tevens aangesloten bij ons Centrum. Het artikel is hier te belezen.

Juist nu is het fijn om te weten dat er een beroep gedaan kan worden op de geestelijk verzorger. Lees hier over de begeleiding die wij bieden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00.

Ninke Schrier, coördinator